OI-lapsen käsittelyä koskevan oppaan arviointi

Hei,

Olen sairaanhoitajaopiskelija ja olen tehnyt opinnäytetyönäni oppaan osteogenesis imperfecta lapsen vanhemmille yhteistyössä Suomen osteogenesis imperfecta (OI) yhdistyksen kanssa. Opas alkaa nyt olemaan valmis ja tarvitsisin teidän apuanne, oppaan arvioinnissa. Toivon vastaajaksi aikuisia, joilla on kokemusta OI-lapsen hoitamisesta sekä aikuisia, joiden OI-lapsi on vielä pieni. Tutkimuksessa saatuja tuloksia käytetään oppaan onnistumisen ja tarpeellisuuden arvioinnissa. Kyselyyn vastataan nimettömänä. Opas löytyy alla olevasta linkistä. Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin.  Aikaa vastata kyselyyn on 27.1.2023 asti.

Linkki oppaaseen: https://www.canva.com/design/DAFUYKWmieE/_rvf_kxleySxLHR14VhkxA/view?utm_content=DAFUYKWmieE&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/65951885AD0B90AE

Kiitokset kyselyyn vastaamisesta!

Marita Haapakoski, OAMK

c0hama03@students.oamk.fi

Ajankohtaista