Tule vastaamaan vuoden 2023 tuloksellisuuskyselyyn!

Teimme viime vuonna ensimmäisen kerran tuloksellisuuskyselyn yhdistyksen jäsenille ja sen toimintaan osallistuneille henkilöille ja käytimme saatuja tuloksia rahoittajalle eli STEA:lle raportoimiseen. Tulevaisuudessa toimintaa pitää nykyistä paremmin pystyä mittaamaan ja raportoimaan. STEA odottaakin meiltä entistä tarkempaa seurantaa ja tuloksellisuuden raportointia rahoituksen jatkamiseksi. Näitä voimme seurata esimerkiksi kyselyiden avulla.

On tärkeää, että saamme tähän nyt avoinna olevaan kyselyyn mahdollisimman paljon vastauksia, jotta voimme arvioida ja raportoida toimintamme tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta rahoittajalle ja mahdollisesti saada jatkorahoitusta toimintamme tukemiseksi. STEA:n jatkorahoitus on edellytys sille, että yhdistystoiminta voi jatkua nykymuotoisena. Kyselyn avulla voimme myös kehittää yhdistyksen toimintaa ja vastata paremmin teidän tarpeisiinne.

 

Ohjeet kyselyyn vastaamiseen:

– Kysely on henkilökohtainen eli jokainen perheenjäsen tai pariskunnan osapuoli vastaa kyselyyn erikseen.

– Kyselyn alussa kysytään taustatietoja, yleisesti yhdistyksen toiminnasta sekä viestinnästä. Kyselyn lopussa taas ovat tapahtumakohtaiset kysymykset. Vastaathan vain niiden tapahtumien kysymyksiin, joihin olet osallistunut.

– Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyymisti ja viimeinen vastauspäivä on 14.2.24.

– Mikäli sinulla on mitä vain kysyttävää kyselystä, voit olla yhteydessä sihteeriin (sihteeri@oi-yhdistys.fi)

 

Linkki kyselyyn: Tuloksellisuuskysely 2023

 

Lämmin kiitos jo etukäteen kaikille kyselyyn vastanneille!

Ajankohtaista