Yhdistyksellä on uusi puheenjohtaja ja sihteeri

Viime viikonloppuna pidettiin hallituksen tämän vuoden ensimmäinen kokous. Kokouksessa valittiin Eero Nevalainen yhdistyksen sihteeriksi. Aiemmin Eero on toiminut puheenjohtajana ja nyt tuossa tehtävässä on aloittanut Ella-Riikka Isometsä. Myös hallituksen kokoonpanoon on tullut muutoksia ja mukaan on saatu uusia yhdistysaktiiveja. Vuosi onkin alkanut vauhdikkaasti ja käynnissä on mm. tapahtumien suunnittelu, joista ensimmäisenä vuorossa on kevättapaaminen. Pian lähtee jäsenistölle myös kysely, jolla selvitetään toiminnan vaikuttavuutta.

 

Hallituksen kokoonpano vuonna 2024

Puheenjohtaja: Ella-Riikka Isometsä
Varapuheenjohtaja: Juha Sinkko  (varajäsen hallituksessa: Anita Ojanotko)
Sihteeri: Eero Nevalainen

Varsinainen jäsen: Teresia Harri (varajäsen Minna Manninen)
Varsinainen jäsen: Tanja Roth (varajäsen Elina Linna)
Varsinainen jäsen: Anni Kyröläinen (varajäsen Aleksi Nevalainen)

Rahastonhoitaja: Marjukka Kekäläinen

Ajankohtaista