Vertaistukikurssi

  • 5.10.2023 - 7.10.2023
  • Scandic Eden Nokia, Paratiisikatu 2, 37120 Nokia

Vertaistukikurssi järjestetään Nokialla Scandic Edenissä. Kurssi toteutetaan yhdessä Scandic Edenin kanssa ja STEA tukee kurssin järjestämistä. Kurssi on tarkoitettu kaikille työikäisille OI-aikuisille (noin 18–63-vuotiaat).

Kurssille ilmoittautumiset hyväksytään ilmoittautumisjärjestyksessä ja mikäli hakijoita on enemmän kuin varattuja paikkoja, priorisoidaan valinnoissa ensikertalaisuutta. Hallitus varaa oikeuden rajata osallistujamäärää. Majoittuminen on 2 hengen huoneissa. Mahdolliset erityistarpeet pyritään ottamaan huomioon majoituksen järjestämisessä. Scandic Edenin esteettömyyteen voi tutustua linkin https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/nokia/scandic-eden-nokia/erityistarpeet  takaa.

Kurssin aloituspäivä on torstai 5.10.2023. Vertaistukikurssin jälkeen on mahdollista jäädä syystapaamisviikonloppuun ja yhdistyksen syyskokoukseen. Maksathan tällöin myös syystapaamisviikonlopun omavastuun jäljempänä olevien ohjeiden mukaisesti ja ilmoitat hakemuksessa, mikäli jäät myös syystapaamisviikonloppuun. Hakemuksessa kysytään myös tarvetta yhteiskuljetukselle Tampereen juna- ja linja-autoasemalta Scandic Edeniin ja paluumatkalle. Järjestämme kootut yhteiskuljetukset. Kuljetukset aikataulutetaan niin, että hotellille saavutaan ennen ohjelman alkua.

Jos matkakulut tulevat osallistumisen esteeksi, olethan yhteydessä yhdistyksen hallitukseen sihteerin Ella-Riikka Isometsä (sihteeri@oi-yhdistys.fi) kautta.

Hakeminen kurssille tapahtuu sähköisesti lomakkeella, johon linkki on alla. Hakemus tulee tehdä viimeistään 19.9.2023. Kurssille hyväksymisestä tulee erillinen vahvistusviesti. Jos osallistut myös syystapaamiseen, maksetaan osallistumismaksu yhdistyksen tilille FI 81 5612 1120 5375 16 viitenumerolla 5678Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ennen syystapaamisviikonloppua.

Lisätietoja itse kurssista saa Marjukka Kekäläiseltä marjukka.kekalainen1@gmail.com.

LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN: https://forms.office.com/e/ucNSYZaTam

Syystapaamis- ja vertaistukikurssi kutsu 2023

 

 

  • 5.10.2023 - 7.10.2023
  • Scandic Eden Nokia, Paratiisikatu 2, 37120 Nokia