Jäsenrekisteriä päivitetään!

 

OI-yhdistys päivittää jäsenpostitustaan ja jatkossa jäsenpostit voi halutessaan saada sähköpostitse. Tänä vuonna tiedotteet, kutsut ja kirjeet voi valita toimitettavaksi sähköpostilla. Hauraat Luut -lehden jakelu jatkuu tuttuun tapaan vielä ainakin tämän vuoden ajan. Muutoksen tavoitteena on vähentää kustannuksia, työmäärää ja ympäristön kuormitusta. Muutos pyritään toteuttamaan viimeistään syksyn postitusten yhteydessä.

Tämän muutoksen yhteydessä päivitämme jäsenrekisteriä, jotta saamme rekisteriin jäsentemme ajantasaiset sähköpostiosoitteet ja pystymme päivittämään myös mahdolliset muut muutokset. Vaikka kirje- ja lehtipostituksia on lähetetty yksi per talous, voidaan sähköinen jäsenposti toimittaa jokaiselle henkilökohtaisesti sähköpostiin.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat nyt liittyä yhdistyksen jäseneksi, ole sähköpostitse yhteydessä sihteeriin sihteeri@oi-yhdistys.fi.

Tästä tietojen päivittämiseen:

Ajankohtaista